Někdy se mi podaří méně, někdy více.
Co mi sacharidové vlny daly? zhubla jem asi 3 kg za měsíc a určitě jsem se naučila rozeznávat ve své stravě né jenom kj, ale také množství sacharidů a bílkovin a tuků, které přijmu.
Tento týden si moc užívám, zkouším různé recepty, ale stále se snažím hlídat a nepřehánět to. I když musím přiznat víkend jsem bohužel přehnala:( v rámci stravování, tak i pití.
Ale to nevadí, pokračuji dále s čistým štítem. Dám si týden nebo dva pauzu a potom se vydám zase na sacharidové vlny.
Momentálně jezdím do práce každý den na kole. Cesta tam a zpět je celkem 26 km. Musím přiznat, že jsem naprosto spokojená. Tyto dny je nádherné babí léto a počasí všem cyklistům přeje.
Dnes se chci podělit o recept, který jsem našla zde:
http://www.bodybuilding.com/fun/anna-sward-chocolate-fudge-protein-brownies.html#one
Tato stránka mě v poslední době hodně inspiruje. Doporučuji všem prolistovat.
Musím říct, že mi tato buchta hodně chutnala a i když jsem moc nedodržovala postup na dané adrese viz. odkaz výše, buchta se povedla.
Ingredience jsem dávala téměř od oka:
- dýňové pyré jsem udělala tak že jsem syrovou dýni, teda cca 400 g uvařila v horké vodě a potom tyčovým mixérem rozemlela
- bílky jsem použila sušené a to 6 malých lžiček na kopec a šest velkých lžic teplé vody
- mléko asi 3/4 šálku
- kakao asi tři velké pol. lžíce nakopec
- dvě velké lžíce medu
- minimálně 1/2 kypřícího prášku
- 3 nakopec pol. lžíce strouhaného kokosu
- půl šálku kokosové mouky
- a když už byla buchta hotová, nastrouhala jsem na ni 10 g hořké čokolády (Lindt 90%)
Musím říct, že mi tato buchta fakt chutná. Kvůli tomu jsem se i rozhodla sem rychle sepsat ingredience, které jsem použila dokud si je pamatuji:)
A zde ještě dvě fotky na řezu už i s čokoládou...no moc nezbylo:)
Tak zatím čau
Žádné komentáře:
Okomentovat